Hola, som la Carme Bo i en Ferran Miquel, els titulars del Reixac, vivim tot l’any en aquest mas.

Treballem per tenir tots els espais a punt perquè pugueu gaudir amb plenitud d’aquest indret tan bonic i de la seva tranquil·litat.

Estem a la vostra disposició per informar-vos de les activitats que es poden fer des d’aquí. Així com oferir-vos tot el que més us pot convenir

5 Allotjaments
plate_cutlery
Totalment equipats
icones
Enmig de la vall
Piscina i sauna
icones
Al Pirineu de Girona

Una casa única

El Reixac és una casa de turisme rural a Sant Joan de les Abadesses, comarca del Ripollès, al Pirineu de Girona. Ideal per a descansar, fer senderisme i turisme cultural.

Un dels principals èxits de la nostra casa és la seva ambientació.

La Carme, la propietària, ha fet acollidora una casa autèntica plena d’història. Amb el seu tracte hospitalari, la seva conversa amena, amb una acurada decoració i amb els seus rams de flors que trobareu a qualsevol racó del Reixac.

En Ferran ha restaurat i reproduït sanefes centenàries que la casa ja tenia i les ha complementat amb pintures actuals plenes d’ocells, flors i fruites, amb colors atrevits fets a base de pigments naturals. La casa, mantenint la seva autenticitat de masia dels Pirineus, ha incorporat una personalitat provençal que la fa única.

La calidesa dels allotjaments, la recuperació dels espais d’una altra època, l’oportunitat de seure davant de la llar de foc o del finestral que dona a la vall verda… compartir tot això amb les persones estimades fa del Reixac un indret inigualable.

Aquí trobareu el vostre temps de qualitat, fora de les obligacions quotidianes, per apropar-vos a l’aventura, la calma, a la salut i a la natura. A només 90 minuts de Barcelona.

Si vols saber més de nosaltres, entra al nostre blog

Un lloc amb historia

El Reixac és una masia que ja figurava en el capbreu del 1397 i en altres documents de l’arxiu del monestir de Sant Joan de les Abadesses amb el nom de Querós de Ferriola. L’any 1515 ja constava amb el seu nom actual.

La masia fou restaurada l’any 1854 pel que llavors n’era el propietari, Joan Planas. L’any 1992 va ser adquirida per la Carme Bo i en Ferran Miquel amb la intenció d’adaptar-la pel turisme a la natura.

El Reixac està situada al peu de la muntanya del Puig Rust, en les estivacions més meridionals de la Serra Cavallera. En plena vall del Torrent de Coll del Pal, a 2,5 km de la vila de Sant Joan de les Abadesses en direcció a Camprodon, i a 200m del GR1.

Com arribar

Adreça 

Mas Reixac
17860 Sant Joan de Les Abadesses
Girona

Arribar en transport públic:

En tren:

Podeu arribar fins a l’estació de Ripoll

www.rodaliesdecatalunya.cat Telèfon Renfe: 902 41 00 41

En bus:

Podeu arribar fins a Sant Joan de les Abadesses o la Colònia Llaudet

www.teisa-bus.com Telèfon Teisa: 972 747181

Si veniu en transport públic i ho necessiteu, des del Reixac us podem oferir el servei de recollida gratuïtament a l’estació de tren de Ripoll o a Sant Joan de les Abadesses. En aquest cas, cal contactar-nos per telèfon amb antelació 972720373

Tarifes

Temporada baixa

Persona / nit 36€

Temporada alta

Persona / nit 40 €

La temporada alta és: Vacançes de Nadal, Setmana Santa, vacançes d’estiu (A partir del 23 de juny i fins el 31 d’agost)

Busques una casa on organitzar els teus tallers, residències o formacions?