Xec regal

Regaleu una experiència rural, per descobrir un dels racons més autèntics del Pirineus

Ara, preu molt ajustat, Oferta 20 anys de El Reixac Casa Rural, 120 € per dos persones i dues nits, compreu i regaleu.

Els nostres Xec-regal són ideals com a regals de casament, d’empresa, d’aniversari... És un obsequi bescanviable per dues nits d’estada en els nostres allotjaments d'El Reixac.

 XecRegal

Formulari de sol·licitud del Xec-regal:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer del qual n’és responsable El Reixac amb la finalitat de gestionar i oferir informació sobre les activitats i serveis que ofereix l’associació. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, d’acord amb la normativa vigent, dirigint-se al correu Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

 

Com comprar-lo?

S’ha de sol·licitar a El Reixac a través del telèfon 972.720.373, el correu electrònic Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. o mitjançant el formulari de contacte que hi ha a la descripció de cada xec-regal . Després us serà enviat un document amb les condicions de contractació específiques del xec-regal que hagueu escollit i un número de compte al qual caldrà fer l’ingrés corresponent al seu import. Un cop realitzat l’ingrés, serà enviat al sol·licitant un arxiu pdf amb el xec-regal personalitzat.

 

Condicions generals

  • Les estades són de 2 nits consecutives i en el mateix establiment i per dues persones 

  • Els xecs, per norma general, no poden ser canviables en temporada alta (ponts i festius, setmana santa, estiu -1 de juliol a 31 d’agost- i Nadal -20 de desembre a 7 de gener-).

  • El xec-regal té la validesa d’un any des de la seva data d’emissió, i amb la prèvia  confirmació per part de El Reixac de disponibilitat per a les dades sol·licitades.

  • Si sou més de dues persones podeu reservar un allotjament més gran us abonarem sobre el preu total de l’estada el import del xec regal 120 €

  • Qualsevol servei complementari ofert per l’allotjament i no inclòs en el , xec-regal serà contractat i pagat directament amb l’establiment.

  • Un cop realitzada la compra del xec-regal, en cap cas, El Reixac retornarà l’import corresponent a la compra.

Reserves

La reserva d’allotjament SEMPRE es realitzarà a través de El Reixac, trucant al 972.720.373 o al correu Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..">Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.. 
 

Cancel·lacions

Un cop efectuada la reserva d’allotjament no s’admetran cancel·lacions. Només es podran canviar les dates en el cas que El Reixac s’hi avingui.

{ko_card all}

0
0
0
s2smodern
mobile porn