La importància dels secrets


Author: El Reixac posted in Bloc del Reixac on 12 Noviembre 2014, 17:10

Tags: Pere Planas BassaganyaLa importancia dels secretsEls últims de FilipinesEl Reixac

portada-la-importancia-dels-secretsAhir dimarts 11 de novembre, vam presentar el llibre La importància dels secrets, a Casa Amèrica Catalunya, a Barcelona.

La importància dels secrets, és el meu primer llibre, gira al voltant de la figura d'en Pere Planas Bassaganya –nascut a Sant Joan de les Abadesses, com jo– que va participar a la guerra de les Filipines l'any 1898. Ens van acompanyar; l'escriptor Màrius Serra; la professora titular de Filosofia a la Universitat de Saragossa, Marina Garcés, i el director general de Casa Amèrica Catalunya, Antoni Traveria. La importància dels secrets és la meva primera novel·la, un relat que barreja ficció i realitat. El fil argumental del llibre creua la vida d'en Pere Planas amb l'època en que vaig ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

"Una fotografia trobada em desperta el desig de seguir el rastre d'un home que es va enrolar a l'exèrcit i va ser un dels últims de Filipines. La meva imaginació es desencadena quan em demano pel que li va passar a en Pere Planas que, després de la guerra, va tornar per incorporar-se de nou a la normalitat, a la vida de la gent qualsevol. " -  Ferran Miquel

[widgetkit id=391]

Més informació:

Pàgina de Facebook de La importància dels secrets
Casa Amèrica Catalunya


FaLang translation system by Faboba