Certamen de Cartes d’Amor


Author: El Reixac posted in Bloc del Reixac on 20 Enero 2013, 10:35

Tags: Untagged 

web-cartes

El propietari del café de l'abadia de Sant Joan de les Abadesses, en Jose Aguacil , ha tingut la bona pensada de recuperar els correus tradicionals , tip de rebre solament cartes dels maleïts bancs , factures i publicitat desmesurada, ell creu que les tradicionals cartes fetes a mà es un patrimoni que no es pot deixar perdre.

Nosaltres aquí a El Reixac, hem rebut cartes d’agraïment d’alguns clients sobre tot estrangers fetes a mà i avui això vol dir molt, ja que representa un esforç molt gran per par dels que ho fan.

La nostra societat està perden les bones costums , tothom vol opinions favorables a la seves pàgines a internet, opinions cinc estrelles, o m’agrades al facebook , i el millor es que un client et doni personalment les gràcies per el tracte que ha rebut , sense públic i sense màrqueting.

Avui els detalls personals tenen un valor afegit i si tot això ve relacionat amb una de les coses millors que passen a la vida com es estimar, a El Reixac no podíem restar al marge i oferim una estada romàntica al nostre allotjament mes “coquetó".

Si voleu mes informació a http://cartesdamor.santjoandelesabadesses.cat

parella


FaLang translation system by Faboba