Xec regal

Regaleu una experiència rural, per descobrir un dels racons més autèntics del Pirineus

Ara, preu molt ajustat, Oferta 20 anys de El Reixac Casa Rural, 130 € per dos persones i dues nits, compreu i regaleu.

Els nostres Xec-regal són ideals com a regals de casament, d’empresa, d’aniversari... És un obsequi bescanviable per dues nits d’estada en els nostres allotjaments d'El Reixac.

 XecRegal

Formulari de sol·licitud del Xec-regal:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer del qual n’és responsable El Reixac amb la finalitat de gestionar i oferir informació sobre les activitats i serveis que ofereix l’associació. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, d’acord amb la normativa vigent, dirigint-se al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Com comprar-lo?

S’ha de sol·licitar a El Reixac a través del telèfon 972.720.373, el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o mitjançant el formulari de contacte que hi ha a la descripció de cada xec-regal . Després us serà enviat un document amb les condicions de contractació específiques del xec-regal que hagueu escollit i un número de compte al qual caldrà fer l’ingrés corresponent al seu import. Un cop realitzat l’ingrés, serà enviat al sol·licitant un arxiu pdf amb el xec-regal personalitzat.

 

Condicions generals

  • Les estades són de 2 nits consecutives i en el mateix establiment i per dues persones 

  • Els xecs, per norma general, no poden ser canviables en temporada alta (ponts i festius, setmana santa, estiu -1 de juliol a 31 d’agost- i Nadal -20 de desembre a 7 de gener-).

  • El xec-regal té la validesa d’un any des de la seva data d’emissió, i amb la prèvia  confirmació per part de El Reixac de disponibilitat per a les dades sol·licitades.

  • Si sou més de dues persones podeu reservar un allotjament més gran us abonarem sobre el preu total de l’estada el import del xec regal 130 €

  • Qualsevol servei complementari ofert per l’allotjament i no inclòs en el , xec-regal serà contractat i pagat directament amb l’establiment.

  • Un cop realitzada la compra del xec-regal, en cap cas, El Reixac retornarà l’import corresponent a la compra.

Reserves

La reserva d’allotjament SEMPRE es realitzarà a través de El Reixac, trucant al 972.720.373 o al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . 
 

Cancel·lacions

Un cop efectuada la reserva d’allotjament no s’admetran cancel·lacions. Només es podran canviar les dates en el cas que El Reixac s’hi avingui.

{ko_card all}

0
0
0
s2smodern
mobile porn