Vall de Camprodon

Camprodon és una vila que té tradició turística des de principis del segle passat. El Dr. Robert la va popularitzar entre els seus contemporanis. El clima, els seus paratges i l'aigua n'eren els principals atractius. Avui encara són vigents, i tota la vall s'ha vist ocupada en els darrers anys pels visitants que volen gaudir de la natura i dels esports de muntanya. Camprodon és el centre neuràlgic d'una vall que aglutina petits poblets amb interessos diversos, la majoria conservant una imatge bucòlica (Setcases, Tregurà, Vilallonga de Ter etc.).

A Camprodon: Visiteu el Monestir de Sant Pere, fundat a mitjans del segle X per Guifré de Besalú, l'Església de Santa Maria i el Pont Nou, construcció del segle XII. També hi ha el Museu Isaac Albéniz, fill d'aquesta població. Heu de passejar-vos pel Pg. Maristany, urbanitzat als anys 20 i flanquejat de boniques torres-mansions de principis de segle, i pel carrer València, el carrer comercial.

http://www.valldecamprodon.org

elreixac-entorn-laroca

elreixac_entorn_camp1

 

El Reixac. Entorn. Vall de Camprodon. Foto: http://www.flickr.com/photos/63507727@N06/5855932105/sizes/l/in/photostream/

0
0
0
s2smodern
mobile porn