Beget, Rocabruna, Molló i Espinavell

Us proposem una sortida a l'extrem nord-oriental del Ripollès, des d'on entrarem a una petita part de la comarca veïna, La Garrotxa. El recorregut transcórrer sempre per la c-151 fins passats pocs quilòmetres de Camprodon, on trobareu un trencant que us portarà a Rocabruna i Beget. De tornada, si teniu temps, podeu arribar-vos fins a Molló i Espinavell per la mateixa carretera. Paisatge i art romànic són els principals atractius d'aquesta sortida, prepareu les vostres càmeres de fotografiar!

  • A Rocabruna: Petit nucli de 70 habitants. Visiteu l'església romànica de Sant Feliu i les ruïnes del Castell Medieval de Rocabruna.
  • A Beget: És el poble més pintoresc de la comarca, ja que degut al seu aïllament geogràfic ha conservat intacte el seu caràcter rural. Els seus carrers estrets i empedrats, les cases de pedra, amb bonics balcons de fusta, us faran tenir la impressió que aquí el temps s'ha aturat. Destaquem l'església romànica de Sant Cristòfol, veritable joia del romànic, amb el seu campanar llombard de quatre pisos. A l'interior es troba la magnífica talla policromada de la Majestat, escultura del segle XII.
  • A Molló: L'església romànica de Santa Cecília, del segle XII, una de les més remarcables de la comarca, amb un esvelt campanar d'influència llombarda i una portada de 4 arcs en degradació. Pareu atenció al frontal de l'altar major i a la pica baptismal. A Molló gaudireu d'una excel•lent vista panoràmica. Des de Molló podeu visitar les coves d'en Borrassé. Des d'Espinavell podreu pujar al Costabona (2.467m.) . I també des d'Espinavell surt una pista forestal que us portarà fins a Setcases.
  • Ara tambè a Molló podeu visitar "Molló Parc" i gaudir de la presència de quasi tots els animals autòctons del Pirineu

http://www.valldecamprodon.org

elreixac-espinavell-mulats


elreixac-entorn-rocabruna

elreixac_entorn-beget-2

0
0
0
s2smodern
mobile porn