Qui som

 

  • elreixac-unllocambhistoria
  • elreixac-entrada-tardor
  • elreixac-faana-gonzalo
  • elreixac-faana-nevadaelreixac-namaskara-pulseres
  • elreixac-faana-roger-rovira
  • El Reixac Casa Rural
  • El Reixac Casa Rural
  • El Reixac Casa Rural
  • El Reixac Casa Rural
  • El Reixac Casa Rural

Casa de turisme rural a Sant Joan de les Abadesses, comarca del Ripollès, al Pirineu de Girona, Catalunya, España. Ideal per a descansar, fer senderisme i turisme cultural.

Un dels principals èxits del Reixac, és la seva ambientació. Les principals revistes d’interiorisme del país han dedicat amplis reportatges a la casa. (Casa & Campo) (Vivir en el Campo)

La Carme, la propietària, ha fet acollidora una casa autèntica amb història, amb el seu tracte hospitalari, amb la seva conversa amena, amb una acurada decoració , amb els seus rams de flors seques que cultiva cada primavera i asseca durant el hivern per adornar qualsevol dels recons de la casa.

En Ferran , ha restaurat i reproduït sanefes centenàries que la casa ja tenia i les ha complementat amb pintures murals actuals amb escenes d’ocells, flors i fruites, amb colors atrevits fets a base de pigments naturals, la casa sense perdre la seva personalitat de masia del Pirineus ha incorporat un aire provençal que la fa única i singular. (imatges a les parets)

La calidesa del seu ambient , la recuperació d’aquella escenografia d’altra època, l’oportunitat de seure davant de la llar de foc , o del finestral que dona sobre la verda vall,… compartir tot això amb la persona o persones estimades, fa del Reixac un indret inigualable.

L’enclavament del Reixac,situat entre la Vall de Núria, la Vall de Camprodon i el Parc Natural de la Garrotxa, fa d’aquesta casa, un lloc ideal per a fer estada.

El fet de viatjar representa per a moltes persones alguna cosa més que conèixer espais nous i bonics, l’home d’avui busca ocupar les hores d’oci de forma que s’allunyi i s’aïlli de les obligacions quotidianes, i vol anar mes enllà , emplenant el seu esperit de sensacions que l’acostin a l’aventura , a l’autenticitat , a la tranquil·litat o la calma, a la salut i a la natura, a allò que és autèntic o fins hi tot a reviure un passat que desgraciadament no tornarà.

I per aconseguir tot això no cal anar a l’altra banda del món, a 90 minuts de Barcelona podem trobar aquest lloc idíl·lic , El Reixac de Sant Joan de les Abadesses.

Si vols saber més de nosaltres, entra al nostre bloc

Carme i Ferran

elreixac-sensacions

0
0
0
s2smodern
mobile porn