Bloc del Reixac

My first blog
  

  El Reixac Homenatge a en Baltasar Bo

  Categoria: Bloc del Reixac

   


  L'any 2002 ens va deixat en Baltasar Bo i Noguera, el pare de la Carme , als 89 anys d’edat. Vint anys abans, haviem comprat el Reixac, aquesta casa que en altres temps havia estat una de les més importants de la vall, tenia llavors a l’any 92 un aspecte lamentable feia 10 anys que no hi havia vida i possiblement deu més que no hi havia activitat pagesa.

  0
  21 Desembre 2018, 16:34
   

  El Reixac Alberg-Refugi

  Categoria: Bloc del Reixac  

  El Reixac La importància dels secrets

  Categoria: Bloc del Reixac

  portada-la-importancia-dels-secretsAhir dimarts 11 de novembre, vam presentar el llibre La importància dels secrets, a Casa Amèrica Catalunya, a Barcelona.

  La importància dels secrets, és el meu primer llibre, gira al voltant de la figura d'en Pere Planas Bassaganya –nascut a Sant Joan de les Abadesses, com jo– que va participar a la guerra de les Filipines l'any 1898. Ens van acompanyar; l'escriptor Màrius Serra; la professora titular de Filosofia a la Universitat de Saragossa, Marina Garcés, i el director general de Casa Amèrica Catalunya, Antoni Traveria. La importància dels secrets és la meva primera novel·la, un relat que barreja ficció i realitat. El fil argumental del llibre creua la vida d'en Pere Planas amb l'època en que vaig ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

  0
  12 Novembre 2014, 17:10
   

  El Reixac El Reixac fa 18 anys

  Categoria: Bloc del Reixac

  carme-i-ferran-el-reixac-18-anysEl Reixac va néixer com una aventura, com una nova experiència empresarial, amb dubtés però amb la il·lusió de fer una cosa nova a Sant Joan de les Abadesses, avui aquest poble te una concentració de les més grans en turisme rural a la província de Girona, axó vol dir que vàrem encertar en el nostre projecte i ens alegrem per a nosaltres i per tots els que han vingut al darrera.

  Hem arribat a la majoria d'edat, tots aquests anys han servit per consolidar-nos com a destinació turística i referent en el turisme rural, hem viscut una experiència extraordinària, podem dir: que la majoria de clients heu esdevingut amics, alguns amb notorietat i altres amb discreció, però tots sou extraordinaris ens heu ajudat a fer-nos grans, ara que ja tenim una llarga perspectiva podem donar-vos les gràcies per triar-nos i compartir amb nosaltres les vostres vacances i els vostres ponts i els cap de setmana.

  0
  01 Agost 2014, 18:55
   

  El Reixac Lugar único

  Categoria: Bloc del Reixac

  reixac-nuria-lloret

  Soy asidua y repetidora (creo que 4 veces en un año) de el Reixac. Soy aficionada al turismo rural, sobretodo porque valoro encontrar una casita que realmente sea diferente a la mía, es decir, una autentica casa de campo, con sus virtudes pero también con sus inconvenientes, los cuales lo hacen también especial.

  0
  01 Febrer 2013, 17:05
   

  El Reixac Certamen de Cartes d’Amor

  Categoria: Bloc del Reixac

  web-cartes

  El propietari del café de l'abadia de Sant Joan de les Abadesses, en Jose Aguacil , ha tingut la bona pensada de recuperar els correus tradicionals , tip de rebre solament cartes dels maleïts bancs , factures i publicitat desmesurada, ell creu que les tradicionals cartes fetes a mà es un patrimoni que no es pot deixar perdre.

  0
  20 Gener 2013, 10:35
   

  El Reixac Oferta per venir a buscar bolets

  Categoria: Bloc del Reixac

  elreixac-fruits-robellons

  Aprofita la tranquil·litat entre setmana per venir a buscar bolets, et facilitarem informació de les zones més interessant.

  Et proposem una estada per a 2, 4, 6 o 8 persones a la casa rural el Reixac de St. Joan de les Abadesses.

  Oferim allotjament exclusiu per a vosaltres amb cuina ,on podreu elaborar els vostres àpats, barbacoa a l’exterior i llar de foc on podreu fer tertúlia i reviure al vespre les sensacions del passat.
  0
  03 Octubre 2012, 22:43
   

  El Reixac Rural Experience

  Categoria: Bloc del Reixac

  elreixac-ruralexperience-activitats

  0
  03 Octubre 2012, 21:09
   

  El Reixac La Tria de Mulats d'Espinavell

  Categoria: Bloc del Reixac

  elreixac-espinavell-mulats

  0
  03 Octubre 2012, 20:40
   

  El Reixac Les orenetes

  Categoria: Bloc del Reixac

  elreixac-oranetes- albalco

  Ja fa dies que varen arribar amb la primavera, els primers dies iniciaren establir-se en llocs nous, varen triar sota el taulat del xalet, una intensa activitat en pocs moments varen fer els fonaments d’un nou niu .

  0
  05 Juliol 2012, 20:43
   
  mobile porn