Bloc del Reixac

No desc available

  

  El Reixac La importància dels secrets

  Categoria: Bloc del Reixac

  portada-la-importancia-dels-secretsAhir dimarts 11 de novembre, vam presentar el llibre La importància dels secrets, a Casa Amèrica Catalunya, a Barcelona.

  La importància dels secrets, és el meu primer llibre, gira al voltant de la figura d'en Pere Planas Bassaganya –nascut a Sant Joan de les Abadesses, com jo– que va participar a la guerra de les Filipines l'any 1898. Ens van acompanyar; l'escriptor Màrius Serra; la professora titular de Filosofia a la Universitat de Saragossa, Marina Garcés, i el director general de Casa Amèrica Catalunya, Antoni Traveria. La importància dels secrets és la meva primera novel·la, un relat que barreja ficció i realitat. El fil argumental del llibre creua la vida d'en Pere Planas amb l'època en que vaig ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

  0
  12 Novembre 2014, 17:10
   

  El Reixac El Reixac fa 18 anys

  Categoria: Bloc del Reixac

  carme-i-ferran-el-reixac-18-anysEl Reixac va néixer com una aventura, com una nova experiència empresarial, amb dubtés però amb la il·lusió de fer una cosa nova a Sant Joan de les Abadesses, avui aquest poble te una concentració de les més grans en turisme rural a la província de Girona, axó vol dir que vàrem encertar en el nostre projecte i ens alegrem per a nosaltres i per tots els que han vingut al darrera.

  Hem arribat a la majoria d'edat, tots aquests anys han servit per consolidar-nos com a destinació turística i referent en el turisme rural, hem viscut una experiència extraordinària, podem dir: que la majoria de clients heu esdevingut amics, alguns amb notorietat i altres amb discreció, però tots sou extraordinaris ens heu ajudat a fer-nos grans, ara que ja tenim una llarga perspectiva podem donar-vos les gràcies per triar-nos i compartir amb nosaltres les vostres vacances i els vostres ponts i els cap de setmana.

  0
  01 Agost 2014, 18:55
   

  El Reixac Certamen de Cartes d’Amor

  Categoria: Bloc del Reixac

  web-cartes

  El propietari del café de l'abadia de Sant Joan de les Abadesses, en Jose Aguacil , ha tingut la bona pensada de recuperar els correus tradicionals , tip de rebre solament cartes dels maleïts bancs , factures i publicitat desmesurada, ell creu que les tradicionals cartes fetes a mà es un patrimoni que no es pot deixar perdre.

  0
  20 Gener 2013, 10:35
   

  El Reixac DeViajes puntua El Reixac com Excel.lent

  Categoria: Bloc del Reixac
  DeViajes en el seu numero 158 d'aquest mes de juny, ens convida a visitar el Ripollès , sota les excelents cròniques de Gemma Cardona "Sigue la huella medieval", " De Ripoll a Camprodón por monasterios" .y "Valle de Ribes: algo íntimo" i les inmillorables fotos d'Óscar Rodbag.

  La revista puntera en destinacions turístiques qualifica i recomana El Reixac com a casa rural amb el màxim de puntuació "exel.lent".

  Els que teniu pensat venir al Ripollès encara la podeu comprar al quiosc.

  De  casa nostra DeViajes, diu aixó:

  El Reixac
  En este lugar se nota el esfuerzo y la ilusión de sus propietarios, Carme y Ferrán, que durante cuatro años trabajaron en esta casa de payés para remodelarla sin que perdiera autenticidad. Su gusto está presente en cada detalle. Su otro punto fuerte es la localización. Parece aislada de todo y goza de unas vistas impresionantes y sin embargo, está a cinco minutos de Sant Joan de les Abadesses. Cuatro alojamientos independientes, cada uno con su pequeño jardín y una zona comunitaria muy agradable.

  SANT JOAN DE LES ABADESSES

  6 alojamientos.

  Tél.  972 72 03 73 .

  A partir de 25 euros/persona.

  Nuestra calificación: Excelente.

  Texto: Gemma Cardona. Fotos: Òscar Rodbag.

  colomar1

  Publicat per

  0
  13 Juny 2012, 10:20
   
  mobile porn