El Piano

El Piano

elreixac-piano-entranya

Abans de començar la temporada d’estiu es necessari posar-ho tot apunt, la piscina, emplenar  la nevera del Bar , les taules i cadires de l’exterior, les barbacoes, el projector de vídeo per el cinema a la fresca, i el piano.

Avui ha passat l’afinador un vell music de cobla i orquestres que ara ocupa el temps posant pianos apunt de solfa, una persona afable i de bona conversa, mentre feia la seva feina em repassat la vida de les orquestres en altre temps, havia tocat a la Principal de Girona i a l’Orquestra Girona.

Comentava que a l’estiu el passaven pràcticament tot fora de casa anant de festa major en festa major, en algunes poblacions fins hi tot i passaven tres o quatre dies.

La conversa ens ha portat a parlar de l’orquestra de Janio Marti, ell va tenir la sort de coincidir-hi per aquest pobles de Déu, deia que amb en Janio compartien la passió per Bach,  també ha comentat que era un geni que en sabia molt, era un gran arranjador i va instaurar una nova manera de gestionar l’empresa de música i anava amb els millors equips de so.

Farà un any i mig que Janio ens va deixar i potser casualment amb la seva desaparició també davalla  la tradició de balls d’envelat, però anem a lo nostre, el piano, ara ja es apunt i  en Pau Salses ja podrà fer el seu concert tradicional a principi d’agost.

elreixac-piano-afinadors

Preparem el Hendrix, la tònica la llimona i els cogombres i aprofitem els vespres d’estiu.

0
05 Juliol 2012, 16:03
Print